16.7.19

Στην προκήρυξη της Α2 της νέα σεζόν ο Ολυμπιακός...

Στην προκήρυξη της Α2 της νέα σεζόν ο Ολυμπιακός (pic)Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κανονικά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 της σεζόν 2019-20, μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου, ως οι...
δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Basket League την περσινή σεζόν, παίρνοντας τις... θέσεις των «Ομάδας Χ» και «Ομάδα Ψ» αντίστοιχα.

Την λίστα των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 της νέας σεζόν γνωστοποίησε η ΕΟΚ. Η είδηση είναι πως στις 16 ομάδες βρίσκεται το όνομα του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μία από τις δύο ομάδες που υποβιβάστηκε από την Basket League της περσινής σεζόν.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την πρόθεσή της ενόψει της νέας σεζόν, με την ΕΟΚ να έχει δώσει παράταση μέχρι την Παρασκευή (19/07) ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας για τη νέα σεζόν.



Πλέον η προκήρυξη του πρωταθλήματος έχει δύο νέες ομάδες, καθώς αντί για «Ομάδα Χ» και «Ομάδα Ψ» που υπήρχαν στην αρχική προκήρυξη, βρίσκονται τα ονόματα του Κολοσσού Ρόδου και του Ολυμπιακού...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: