18.7.19

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια...

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε...
ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, για τη μεγάλη καταστροφή του 2018 και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Κι αυτό δείχνει απόλυτη απουσία πολιτικών αρχών και περίσσια καπηλείας, αμοραλισμού και πολιτικής χυδαιότητας.

Κραυγές οργής, fake news, στοχοποιήσεις ανθρώπων, οχετός ύβρεων στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και τραμπουκισμοί, νομιμοποίηση της Ακροδεξιάς στην περίπτωση των Πρεσπών στόχευαν αποκλειστικά στην υποκίνηση του πολιτικού μίσους απέναντι στην κυβέρνηση για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους.

Γιατί αν η τότε στάση της Ν.Δ. είχε το παραμικρό ψήγμα ειλικρίνειας, δύσκολα θα τοποθετούσε σήμερα σε κομβική κυβερνητική θέση έναν άνθρωπο του οποίου την καρατόμηση ζητούσε πέρσι το καλοκαίρι ή έναν άνθρωπο τις απόψεις του οποίου έχει χαρακτηρίσει εθνικά επιζήμιες.

Τώρα η Ν.Δ. έχει να διαχειριστεί μια άνευ προηγουμένου εξέγερση των οπαδών της στα κοινωνικά δίκτυα. «Μας κοροϊδεύετε», «Γιατί μας βγάλατε στους δρόμους;», «Είστε υποκριτές» είναι λίγα μόνο από αυτά που ακούγονται και γράφονται, ενδεικτικά της οργής και του θυμού ενός κόσμου που συμμετείχε με την ψυχή του σε εκείνες τις εκστρατείες μίσους. Ανάλογες επιθέσεις εκδηλώθηκαν και από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, με πιο χαρακτηριστική την επίθεση των «Νέων» και του in.gr., ιδιοκτησίας Β. Μαρινάκη.

Η Ν.Δ. άσκησε συνειδητά και μεθοδευμένα τοξική πολιτική για να ανατρέψει, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα καλείται να εξοφλήσει τα ακροδεξιά της γραμμάτια. Η πολιτική υποκρισία πληρώνεται...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: