22.7.19

Τα πρώτα μαχαίρια...

Image result for κεγκερογλουΤην πρώτη επικοινωνιακή κόντρα τους έχουν Κίνημα Αλλαγής και Νέα Δημοκρατία, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με τη «Χαριλάου Τρικούπη» να εξαπολύει επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, με...
αφορμή fake news, όπως αναφέρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tomanifesto.gr, μία μέρα πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον Αλέξη Τσίπρα.




Κάτι τέτοιο προκάλεσε την αντίδραση τόσο επίσημα του ΚΙΝΑΛ, όσο και του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος αποφάσισε να απαντήσει προσωπικά μέσω Twitter, επιτιθέμενος στον «γαλάζιο» δημοσιογράφο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ:

Το σημερινό κατάπτυστο και fake σχόλιο του site tomanifesto.gr, δεν αξίζει καν διάψευσης. Ως φαίνεται όμως την μονταζιέρα που εγκατέλειψε ο κ. Τσίπρας στα υπόγεια του Μαξίμου, την χρησιμοποιεί ήδη το σύστημα του κ. Μητσοτάκη. 

Ας καταλάβουν καλά ότι δεν «μασάμε» από τέτοιες άθλιες πρακτικές. Όσο για τους φυσικούς αυτουργούς θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: