16.7.19

Τέλος εποχής για Μάντζαρη στον Ολυμπιακό!...

Είναι πια οριστικό: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, Μάντζαρης και Ολυμπιακός χωρίζουν και επίσημα. Απομένει η αποζημίωση. Στην Ούνικς ο Έλληνας άσος.

Μετά από μία οκταετία στα ερυθρόλευκα, οι δρόμοι του Βαγγέλη Μάντζαρη και του...
Ολυμπιακού χωρίζουν. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο 29χρονος γκαρντ θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ρωσία και την Ούνικς Καζάν. Οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών είχαν καταλήξει σε deal και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA σήμερα (15/7) η υπόθεση μεταγραφής του τελείωσε οριστικά. Το μόνο που εκκρεμεί, πλέον, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις και η καταβολή της αποζημίωσης από τον Ολυμπιακό για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του παίκτη.

Ο Μάντζαρης βρέθηκε στην ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2011, σε μία προσπάθεια «παιδομαζώματος» από τον σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του οικοδομήματος που έφερε τα back-to-back πρωταθλήματα Ευρώπης. Παίζοντας στον Ολυμπιακό, ο Μάντζαρης κατέκτησε δύο Euroleague (2012, 2013), τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό (2013).

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ξένων περιφερειακών. Πρώτος είναι ο Ουέιντ Μπάλντγουιν ο οποίος έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό ως αντί-Γκος, ενώ πλέον θα γίνει προσθήκη γκαρντ και στην θέση που προοριζόταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: