24.7.19

Έφυγαν για να… επιστρέψουν...

...οι κλούβες των ΜΑΤ στην Ηρώδου του Αττικού...

«Με ενδιαφέρει η επικοινωνία, όχι η ουσία», είχε πει στην 82η ΔΕΘ, το 2017, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από τότε φαίνεται πως έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Έτσι, μετά το...
επικοινωνιακό μπαράζ των πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης, η πραγματικότητα έρχεται για να ξεθωριάσει τις «λαμπερές» εξαγγελίες, αποδεικνύοντας πως «το περιτύλιγμα δεν κάνει το δώρο».

Τρανό παράδειγμα που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές αποτελούν οι περιβόητες κλούβες των ΜΑΤ που έκοβαν την κυκλοφορία στην Ηρώδου Αττικού και οι οποίες απομακρύνθηκαν μετά τις εθνικές εκλογές.

Και φυσικά, τα φίλα προσκείμενα προς τη ΝΔ ΜΜΕ, αφού ξέχασαν τα κάγκελα επί των ημερών διακυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά που ήταν μπροστά στη Βουλή, έσπευσαν με «πανηγυρικές» αναρτήσεις να «γιορτάσουν» την… απελευθέρωση της Ηρώδου Αττικού.

Ωστόσο, μόλις δύο εβδομάδες μετά, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, καθώς όχι μόνο έκλεισε ξανά η Ηρώδου Αττικού με κορδέλες και πλαστικά σαμαράκια, αλλά επέστρεψαν και οι κλούβες των ΜΑΤ.

«Ενώ οι κλούβες των ΜΑΤ μετακινήθηκαν από την Ηρωδου Αττικού επανήλθαν μετά από 15νθημερο τα πλαστικά σαμαράκια για έλεγχο της κυκλοφορίας(προφανώς)», σημείωσε στο Twitter χθες, Δευτέρα ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, παραθέτοντας σχετική φωτογραφία.


«Είτε με ΜΑΤ, είτε με κάγκελα, είτε με… κορδέλα τώρα και προς το παρόν, από την Ηρώδου Αττικού πάντως δεν περνάς…», ανέφερε το e-tetRadio.gr στο Twitter επίσης χθες.



Και οι κορδέλες φαίνεται πως ήταν το «ορεκτικό», καθώς σήμερα, Τρίτη επανήλθαν και οι κλούβες των ΜΑΤ. «Ευτυχώς άνοιξε η Ηρώδου Αττικού», σχολίασε στο Twitter η συγγραφέας και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά, αναρτώντας φωτογραφίες από την Ηρώδου Αττικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: