19.7.19

Αιχμές δήμαρχου Κερατσινίου στον ΣΚΑΪ...

Λίγες ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την Αττική και την κατάρρευση του παλιού ταινιόδρομου στην Δραπετσώνα, ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενημέρωσε πως...
άμεσα «εντόπισε το πρόβλημα» και «ενήργησε ασφαλίζοντας και αποκλείοντας το σημείο» αφήνοντας αιχμές για το «΄΄έγκριτο ρεπορτάζ΄΄ του σταθμού».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου, το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου επέρριψε ευθύνες στο δήμαρχο για «μη λήψη μέτρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους «έγκριτους» και «καλά ενημερωμένους» δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού ΣKAΪότι ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας εντόπισε το πρόβλημα της πτώσης μέρους του ταινιόδρομου «του Κράκαρη» στη Δραπετσώνα και ενήργησε ασφαλίζοντας και αποκλείοντας το σημείο, αμέσως μετά από τον σεισμό και ώρες πριν από το «έγκριτο ρεπορτάζ» του σταθμού.

Επίσης, ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι στον Δήμο μας από τα πρώτα λεπτά έχει ενεργοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων, του οποίου προΐσταται ο Δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος. Το τηλέφωνο του δημάρχου λειτουργεί κανονικά και τα τηλέφωνα των υπηρεσιών έχουν κοινοποιηθεί στο κοινό. Τέλος, ίσως να ήταν χρήσιμο να επισημάνουμε «για τις ανάγκες του ρεπορτάζ» ότι ο ταινιόδρομος «του Κράκαρη» παραμένει στην ιδιοκτησία της εταιρείας COSCO.

Ελπίζουμε σε μία πιο εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον με τους φορείς της ενημέρωσης των πολιτών...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: