18.7.19

Σοβαρές σκέψεις για αθλητική ημερήσια εφημερίδα...


Τι γίνεται με την επανέκδοση της «Θεσσαλονίκης».
Περιοδικό και νέο σάιτ που θα κάνει μπαμ...

Σοβαρές σκέψεις για έκδοση αθλητικής ημερήσιας εφημερίδας, στα πρότυπα της Sportday, κάνει επιχειρηματίας που κάποτε ενεπλάκη στα media αλλά τώρα τα...
παρακολουθεί εκ του μακρόθεν. Πρέπει να αξιοποιηθεί, λέει ο ίδιος, η υψηλή ρευστότητα που διαθέτει.

Εχει ωριμάσει στο μυαλό της Ευριδίκης Σουλοπούλου (δεξι χέρι του Ρήγα πριν απο μερικά χρόνια στο συγκρότημα της "Μακεδονίας") η ιδέα της επανέκδοσης της θρυλικής "Θεσσαλονίκης" που θα κυκλοφορεί ως απογευματινό φύλλο στην συμπρωτεύουσα.

Οι zoornalistas εχουν γράψει σχετικά - πριν απο εναν μήνα- και την είδηση οτι εχει βρεθει πρόθυμος χρηματοδότης για την επανέκδοση της Θεσσαλονίκης ενώ είχε αναφέρει και τα ονόματα δύο δημοσιογράφων (ο ενας βορειοελλαδίτης) που ακούγονται για την διευθυνση της εφημερίδας τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Σουλοπούλου, οπως είχε ακουστεί τότε, είχε προσεγγίσει τον Θεσσαλονικιό Τραϊανό Χατζηδημητρίου (νυν διευθυντή του "Εθνους") και τον "Αθηναίο" Χρήστο Μουλίνο κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Ισχυρός άνδρας μεγάλου Ομίλου, με ποικίλες δραστηριότητες, έχει δώσει το αρχικό οκ σε άνθρωπο του Τύπου, για πολυ πλούσιο μηνιαίο περιοδικό γεμάτο διαφημίσεις και για νευρικό ειδησεογραφικό site που θα... κάνει μπαμ...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: