20.8.19

Ο Κοσκωτάς, ο Σαραβάκος και η θυρίδα 202Α...

Ανέκαθεν αρνητικός στη δημοσιότητα, απρόσιτος και πολύ προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις και εμφανίσεις του. Η σεμνότητα και η ιδιοσυγκρασία του, καθώς και ο χαρακτήρας του, υπαγόρευαν μια εντελώς διαφορετική στάση ζωής από τη συνήθη των ομολόγων του και...
υπόλοιπων αστέρων της εποχής. Ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν έπινε, δεν ξενυχτούσε, δεν φωτογραφιζόταν με ηθοποιούς και μοντέλα, αρνείτο να συμμετάσχει στην παράδοξη αισθητική της δεκαετίας του ’80, εκείνης του κιτς και της υπερβολής.

Εκεί στα μέσα της δεκαετίας της βάτας, ο Σαραβάκος ήταν νέος, ωραίος κι επιτυχημένος. Στο απόγειο της αθλητικής δόξας του, καταπληκτικός εντός αγωνιστικών χώρων, περιζήτητος εργένης εκτός γηπέδου. Ήταν ένας αστέρας της μπάλας διαφορετικός από τους άλλους. Είχε την εμφάνιση, τα χρήματα, ένα πιο «ευρωπαϊκό» star quality και ένα προφίλ που τον καθιστούσε εκτός από σύμβολο του Παναθηναϊκού και τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αυτά ήταν τα στοιχεία που παρακίνησαν τον τυφώνα Γιώργο Κοσκωτά να αποφασίσει το αδιανόητο και να επιχειρήσει το απίθανο προκειμένου να αλλάξει το status quo του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κοσκωτάς «σκοτωμένος» από τον χαμένο «τελικό του αιώνα» που κρίθηκε στα πέναλτι, προσέγγισε το μεγάλο αστέρι του αιώνιου αντιπάλου καταθέτοντας την υψηλότερη και θελκτικότερη προσφορά από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο ήρεμος, πράος και αντιδημοσιογραφικός Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκε ενώπιον μιας προσφοράς-σταθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κοσκωτάς μέσω τρίτων και δικηγόρου της εμπιστοσύνης του έχει φροντίσει σε κάθε περίσταση να καταστήσει σαφές ότι θα κάνει το παν για να τον ντύσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κατορθώνει και κλείνει το μυστικό ραντεβού Οκτώβρη μήνα, λίγους μήνες πριν εκπνεύσει η προθεσμία της λήξης του συμβολαίου του Σαραβάκου με τον Παναθηναϊκό...

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: