14.8.19

28χρονη έπεσε από ύψος 5 μέτρων στην Τήνο...


ΒΙΝΤΕΟ...

Μια 28χρονη δασκάλα έπεσε από ύψος πέντε μέτρων, την ώρα που καθόταν ανέμελη στη χιλιοφωτογραφημένη βελούδινη πολυθρόνα που βρίσκεται στην...
παραλία Κολυμπήθρες της Τήνου, την πρώτη μέρα των διακοπών της.

Η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και έπεσε σε τσιμεντένια ταράτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα δύο της πόδια. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Η 28χρονη εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, καταγγέλλει πως η πολυθρόνα δεν ήταν καλά στερεωμένη και σε συνδυασμό με τα πολλά μποφόρ αναποδογύρισε.

«Με το που πήγα να κάτσω ήταν φθαρμένη πιθανώς και δεν πατούσε καλά. Σε δευτερόλεπτα πέφτω πίσω» αναφέρει η δασκάλα στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

«Αυτό που θυμάμαι είναι ότι κατάφερα να γυρίσω και να πέσω με τα πόδια στο ακριβώς από κάτω επίπεδο, το οποίο πρέπει να ήταν περίπου 5 μέτρα ύψος».

Η 28χρονη καταγγέλλει στη συνέχεια ότι δεν υπήρχε κάποιο προστατευτικό να τη συγκρατήσει:

«Θυμάμαι τη φίλη μου να φωνάζει βοήθεια και να είναι σοκαρισμένη. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω ούτε να φωνάξω. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Εγώ κλαίω και οδύρομαι και όλοι οι υπόλοιποι που είναι γύρω μου λένε ότι πραγματικά "έχεις άγιο που ζεις"».

Αμέσως τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας, απ΄όπου πήρε εξιτήριο χθες.

Η 28χρονη εκπαιδευτικός υπέστη πολλαπλά κατάγματα στις φτέρνες και οι θεράποντες γιατροί της τονίζουν ότι θα περάσουν μήνες μέχρι να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και την έχει αναλάβει δικηγόρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: