14.8.19

Τουιτάροντας από το… ψυγείο...

Τουιτάροντας από το… ψυγείοΤον περίεργο ρόλο των social media και τη σχέση της νεολαίας με τις υπερσύγχρονες «έξυπνες» συσκευές αναδεικνύει μία...
κατά τ’ άλλα ευχάριστη ιστορία διαμάχης μεταξύ μητέρας και κόρης.

Η μητέρα της 15χρονης Ντόροθι ( σ.σ. μόνο το μικρό της όνομα έχει γίνει γνωστό ) της απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της γιατί ήταν συνεχώς «κολλημένη» με το Twitter και ήθελε να της δείξει πως πρέπει να έλθει σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Εκείνη, όμως βρήκε μια σειρά από ευφάνταστους τρόπους για να συνεχίσει να είναι συνδεδεμένη στα social media.

«Μου πήρε όλες τις συσκευές μου ώστε να δίνω μεγαλύτερο προσοχή στο τί συμβαίνει τριγύρω μου» αναφέρει η νεαρή σε μήνυμά της προς τον Guardian, το οποίο έστειλε από το iPad της ξαδέλφης της, καθώς ακόμη δεν της επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τις δικές της συσκευές.


Η ίδια ανησυχούσε περισσότερο να μη χάσει την επαφή με τους άλλους χρήστες που ακολουθούν τον λογαριασμό της, τον οποίο χρησιμοποιεί κυρίως για να γράφει για την αγαπημένη της τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε. 

Αφού την πήραν το κινητό της τηλέφωνο, η Ντόροθι βρήκε τον τρόπο να χρησιμοποιεί το Twitter μέσω της συσκευής Nintendo που διέθετε. 

«Η μαμά μου μου πήρε το τηλέφωνο οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσω το Nintendo Wii. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και την αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά.





Η μητέρα της «κατάσχεσε» και το Nintendo, με την 15χρονη να στέλνει ένα tweet από το… έξυπνο ψυγείο μάρκας LG που διαθέτει η οικογένεια.

Η εταιρεία δεν σχολίασε την είδηση στον Guardian, όμως η ιστοσελίδα της επιβεβαιώνει πως  το εν λόγω  «έξυπνο» ψυγείο παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πηγή του tweet επιβεβαιώνει ότι η Ντόροθι χρησιμοποίησε μια τέτοια συσκευή.

Μόλις μαθεύτηκε η ιστορία προφανώς έγινε… viral με περισσότερα από 12.000 tweets, ενώ και το ίδιο το Twitter μπήκε στον χορό χρησιμοποιώντας το hashtag #FreeDorothy.

Η 15χρονη δεν απάντησε για το πόσο καιρό θα παραμείνει τιμωρημένη...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: