16.8.19

Ο Τραμπ αποκάλεσε υποστηρικτή του «χοντρό»...


«Τον αγαπώ» απάντησε εκείνος...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε έναν άνδρα «υπέρβαρο», νομίζοντας ότι ήταν διαδηλωτής που ήθελε να τον διακόψει, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του...
συγκέντρωσης στο Νιου Χαμσάιρ, για να μάθει, αργότερα, ότι χλεύασε έναν υποστηρικτή του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κοίταξε προς το πλήθος, στη συγκέντρωση χθες το βράδυ, και είδε τον Φρανκ Ντόσον να σηκώνει τη γροθιά του, την ώρα που διαδηλωτές οδηγούνταν έξω από τον χώρο. Ο Ντόσον φορούσε μια μπλούζα με το σύνθημα «Trump 2020», ωστόσο ο Ρεπουμπλικανός πίστεψε ότι ήταν ένας από τους διαμαρτυρόμενους.

«Αυτός ο άνδρας έχει σοβαρό πρόβλημα με το βάρος του. Πήγαινε σπίτι σου. Άρχισε να γυμνάζεσαι. Βγάλτε τον έξω, σας παρακαλώ» είπε ο μεγιστάνας.

Κατόπιν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει παχύνει, βάσει του τελευταίου ιατρικού ελέγχου του, πρόσθεσε ότι αυτός ο άνδρας έχει «μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ ότι εγώ».

Αργότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμαθε ότι ο Ντόσον ήταν υποστηρικτής του και του τηλεφώνησε από Air Force One, ενώ πετούσε από το Μάντσεστερ στο Νιου Τζέρσι, όπου βρίσκεται σε διακοπές στο γκολφ κλαμπ που έχει στο Μπέντμινστερ. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης ανέφερε ότι ο Τραμπ δεν μπόρεσε να βρει τον Ντόσον, του άφησε, ωστόσο, μήνυμα στον τηλεφωνητή.

Η εκπομπή του Fox News "Fox & Friends" κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Ντόσον, ο οποίος διαβεβαίωσε, από την πλευρά του, ότι δεν έχει συγχυστεί καθόλου από το σχόλιο του Τραμπ σχετικά με το βάρος του.

«Νομίζω πως (ο Τραμπ) πίστεψε πως ήμουν μεταξύ των διαδηλωτών, όμως δεν ήμουν. Ήμουν με τους καλούς» σημείωσε.

«Όλα καλά. Τον αγαπώ τον τύπο. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ σε αυτήν τη χώρα»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: