19.8.19

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό...

Ακριβώς δύο εβδομάδες απέμειναν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τις τελευταίες εκκρεμότητες στο ρόστερ του. 

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Το...
Σαββατοκύριακο δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη στο συγκεκριμένη ζήτημα, με τις επαφές να είναι μεν σε καλό επίπεδο αλλά να μην υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Δώνη, μιας και ο 28χρονος άσος θα υπολογίζεται τόσο ως μεσοαμυντικός, όσο και ως στόπερ και δεν θα γίνει (λογικά) άλλη προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Μια μικρή διαφορά στο οικονομικό και η επιθυμία του παίκτη για δυνατότητα αποχώρησης μετά τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου είναι τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την ολοκλήρωση του deal. 

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει και την υπόθεση του σέντερ φορ, που θα αποκτηθεί για να μπορεί να παίζει είτε δίπλα στον Κίκο Μακέντα, είτε αντ’ αυτού στην κορυφή. Για τον Φώτη Ιωαννίδη το ενδιαφέρον είναι ζωηρό εδώ και καιρό, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Οι «πράσινοι» θέλουν τον νεαρό φορ ως μια τρίτη λύση στην επίθεση, αλλά ο Λεβαδειακός δεν αρκείται σε ένα ποσοστό μεταπώλησης και αξιώνει και χρήματα. 

Το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της πώλησής του. Πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» του Παναθηναϊκού δεν έχει φτάσει, αλλά η πλευρά του παίκτη περιμένει προσφορές και δεδομένου ότι σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος και δεν έχει διάθεση να ανανεώσει με τους όρους που του έχουν προταθεί, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: