21.8.19

Πρώτο ραντεβού με στόχο τα αστέρια ο Ολυμπιακός...

Ώρα τελικού για τον Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κράσνονταρ (21/8, 22:00 - Cosmote Sport 2), με σκοπό να...
κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που έχουν απομείνει για τον πολυπόθητο στόχο. Την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Στην προσπάθεια αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν νέα αγωνιστικά προβλήματα. Συνεπώς, ο Πορτογάλος κόουτς δύσκολα θα παρεκκλίνει από τα πρόσωπα που οδήγησαν με επιτυχία την ομάδα στα πλέι οφ, μέσω δύο προκριματικών γύρων. 

Η συνταγή αναμένεται να είναι ίδια με αυτή στα ματς με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, όπως φάνηκε από τις τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς, αλλά και από την αυτοπεποίθηση που έχει δώσει στους «ερυθρόλευκους» 

Στις τελευταίες προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στις στατικές φάσεις -κάτι που θα δουλέψουν και σήμερα το πρωί, στο τελευταίο «φροντιστήριο» που έχει προγραμματιστεί πριν το παιχνίδι- με δεδομένες τις αδυναμίες που έχει δείξει στην άμυνα η ρωσική ομάδα. 

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κρατήσουν το «0» στην άμυνα, κάτι που έχουν καταφέρει με επιτυχία μέχρι τώρα και να έχουν υπομονή, ώστε να περιοριστούν τα δυνατά επιθετικά στοιχεία που διαθέτει η σημερινή αντίπαλος. 

Σε επίπεδο προσώπων, ο Πορτογάλος δεν ετοιμάζει εκπλήξεις, συγκριτικά με τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, δηλαδή τη ρεβάνς με την Πλζεν και τα δύο ματς με τους Τούρκους. 

Η πιθανότερη 11άδα αποτελείται από τους Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Τσιμίκα στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας και Σεμέδο με Μεριά στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τους Μασούρα και Ποντένσε στις πτέρυγες και οργανωτή τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Γκερέρο. 

Μοναδική αλλαγή που υπάρχει στην αποστολή που έχει ανακοινωθεί για το ματς αποτελεί η παρουσία του Σουντανί στη θέση του Κούτρι. 

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η ηχηρή παρουσία του κόσμου στο πλευρό του Ολυμπιακού, αφού 32.000 οπαδοί θέλουν να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: