3.8.19

Ελ Πάσο: Πολλοί νεκροί...


BINTEO...
Αρκετά είναι τα θύματα που άφησε η ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε Walmart στην πόλη Ελ Πάσο του Τέξας.
Αυτό παραδέχτηκε ο...
δήμαρχος της πόλης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το συμβάν, κατά το οποίο ένας ή περισσότερα άτομα, σύμφωνα με τηντοπική αστυνομία, άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο. «Δεν υπάρχει κίνδυνος αυτή τη στιγμή. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε εκείνους που έχουν τραυματιστεί  και στις οικογένειες εκείνων που μπορεί να έχουν σκοτωθεί» ανέφερε ο δήμαρχος Dee Margo.




Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για, τουλάχιστον 18 άτομα που πυροβολήθηκαν, ενώ η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη τριών υπόπτων.





«Βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ από τα τραγικά γεγονότα στο Ελ Πάσο. Προσευχόμαστε για τα θύματα, την κοινότητα και τους συνεργάτες μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αστυνομικές δυνάμεις και θα επανέλθουμε όταν κριθεί αναγκαίο» ανέφερε σε tweet η διοίκηση του Walmart.




Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στις 11 π.μ., τοπική ώρα, ωστόσο περισσότερο από μια ώρα μετά, οι αστυνομικές δυνάμεις ενημέρωσαν πως το συμβάν ήταν ακόμα σε εξέλιξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: