22.8.19

Μείγμα κακό...

Τον τρόπο επιλογής των επικεφαλής στην ΕΡΤ σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης.

Αναρτώντας στα...
social media τις σχετικές αιτήσεις, κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ να συμπληρώσει την μία από αυτές, όπως δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2019 στο σάιτ της κυβέρνησης και λήγει στις 28 του ίδιου μήνα. 

«Βεβαίως η κυβέρνηση της ΝΔ ανακοίνωσε την προτεινόμενη επιλογή της την 12η Αυγούστου (ευτυχώς του ίδιου έτους), όμως τούτο μην σας πτοεί. Η αξιοκρατία, η αριστεία και το αποκομματικοποιημένο επιτελικό κράτος θα σας δώσουν τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να μην πάρετε τη θέση. 

Το ευχάριστο γεγονός, ότι τουλάχιστον έχετε το δικαίωμα να διεκδικήσετε τη θέση δια της υποβολής βιογραφικού, δεν αποτελεί νομοθετικό έργο της σημερινής κυβέρνησης, επιπλέον το απαξιώνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο», έγραψε, συνοψίζοντας ότι πρόκειται για μία πρακτική που επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα να ορίζεις άμεσα τον εκλεκτό της καρδιάς σου, ή αλλιώς, όπως σημείωσε, «είναι ο εκσυγχρονισμός του πελατειακού κράτους δίχως πολλές ερωτήσεις». 

Θυμίζοντας δε, τα πολλά μεγάλα λόγια, τόνισε με νόημα ότι όλοι κρινόμαστε στην πράξη. Παρατήρησε, δε, κλείνοντας, ότι «η φέρουσα αποϊδεολογικοποίηση διαμέσου του απολιτικού άξονα μεταρρυθμισμού / λαϊκισμού –που νομιμοποιεί τρόπον τινά τις πολιτικές μεταγραφές- σε συνδυασμό με το κομματικό κράτος είναι μίγμα κακό»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: