20.8.19

Kοροϊδία...


Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ ψάχνουν τους νέους τους επικεφαλής... Αν και τα «φαβορί» -τα σιγουράκια δηλαδή- για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι ήδη γνωστά...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ και του προέδρου του ΔΣ - γενικού διευθυντή του ΑΠΕ απηύθυνε χθες η κυβέρνηση. Ο διαγωνισμός είναι ήδη σε εξέλιξη, από χθες στις 6.30 το απόγευμα, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στην Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (καθημερινά 08.00 με 15.00) μέχρι την Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι.

Ένας πρόεδρος κι ένας διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ θα πρέπει να είναι:

1. Υπήκοος κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2. Κάτοχος τίτλων σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμους της αλλοδαπής είτε να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση του έργου τους.

Βέβαια μοιάζει κοροϊδία η διαδικασία από τη στιγμή που έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα για τις δύο θέσεις (Ζούλας και Γαμπρίτσος). Μόνο κάποιοι βλάκες θα πάνε να καταθέσουν αίτηση...

Ενώ για το ΑΠΕ θα πρέπει να είναι «Δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον δεκαετή διευθυντική εμπειρία σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή πτυχιούχοι ανώτατης εκπαίδευσης πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή άλλου ισοτίμου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι έχουν εργασθεί σε διευθυντική θέση Μ.Μ.Ε. ή εταιρειών με παρεμφερή δραστηριότητα, τουλάχιστον πέντε (5) έτη και γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα».

πηγη e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: