17.9.19

Ετοιμάζει καμπάνια 2.5 εκατ. ευρώ ο Γιαννακόπουλος!...

Μπορεί η πορεία του εγχειρήματος του «PAO Alive» να μην είναι ιδανική, ειδικά για την ανταπόκριση των πλουσίων Παναθηναϊκών, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μια...
μεγάλη καμπάνια που θα κοστίσει 2.5 εκατ. ευρώ, για να αντιστρέψει το κλίμα.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «Pao Alive» είναι προς το παρόν μηδαμινή, αναφορικά με τους επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού, κάτι που έχει απογοητεύσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Οι εξελίξεις σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα διόλου έχουν ικανοποιήσει, λοιπόν, τον Γιαννακόπουλου, ο οποίος δε δίστασε να σχολιάσει την απουσία των «βαριών» πορτοφολιών, που έχει επιφέρει ως αποτέλεσμα τη συλλογή ενός ποσού μόλις στα 685 χιλιάδες ευρώ μέχρι σήμερα, όλα από απλούς φίλους του «τριφυλλιού».

«Αυτό που βλέπω εγώ είναι, ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς», είπε μέσω της «Live Sport» ο ίδιος, αφήνοντας το στίγμα της εμφανούς δυσαρέσκειας του. Την ίδια στιγμή, όμως, η εφημερίδα αναφέρει πως δεν τα παρατά και ετοιμάζει μια μεγάλη καμπάνια για την προώθηση του πρότζεκτ.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, συγκεκριμένα, θα έχει ξεκινήσει η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το «Pao Alive», που δε θα μείνει στην Ελλάδα, αλλά θα επιχειρήσει να προσελκύσει και στο εξωτερικό Έλληνες της ομογένειας. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το κόστος αυτής της καμπάνιας θα φτάσει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ! Με αυτό τον τρόπο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να πετύχει το εγχείρημα και ο Παναθηναϊκός να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα για αυτό το ενδεχόμενο...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: