7.9.19

Και Άρης και ΠΑΟΚ...

ΦΩΤΟ
Τα περίπτερα του Άρη και του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αρχικά...
επισκέφθηκε το "κιτρινόμαυρο" περίπτερο όπου και τον υποδέχθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο κ. Καρυπίδης του δώρισε για γούρι όπως είπε, όπως και πέρυσι, μία φανέλα της ομάδας η οποία αυτή την φορά έγραφε «prime minister» και είχε τον αριθμό 1. Στη συνέχεια, συνάντησε μικρούς φίλους του Άρη.

Στάση έκανε λίγο μετά και στο περίπτερο του ΠΑΟΚ. Σε αυτό τον υποδέχθηκε ο Γιώργος Κούδας, όπου και αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και είχαν εγκάρδια συνομιλία.
Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «θα είμαστε κοντά σας για να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα.

Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε τον Κούδα γουρλή, καθώς το 2018 όταν και του είχε δώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την ίδια σεζόν η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ. Ο κ. Κούδας χάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος του νταμπλούχου δήλωσε στο ethnos.gr ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σχέδιο για τη δημιουργία νέου γηπέδου στην Τούμπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: