30.9.19

Μέτωπο κατά Μαρινάκη από Βαρδινογιάννη – Κυριακού...

Μέτωπο κατά Μαρινάκη για να αποτραπεί η εξαγορά της Forthnet απο την Alter Ego (εταιρία συμφερόντων του εφοπλιστή), έχει διαμορφωθεί στα ΜΜΕ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των Βαρδινογιάννη και Κυριακού! 

Απο την...
περασμένη εβδομάδα και με αφορμή την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA, STAR και ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει τις βολές εναντίον της πρότασης Μαρινάκη που αφορά στην αγορά του... συνόλου των δανείων (ύψους 300 εκ ευρώ), καθώς και τις μετοχές που κατέχουν οι τράπεζες προς 40 με 45 εκατ. ευρώ, ποσό που ο επιχειρηματίας προτίθεται να καταθέσει τοις μετρητοίς!

Η επιθετική διάθεση εναντίον του Μαρινάκη θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες… Ενώ θα αναδειχθούν στην κοινή γνώμη μέσω των δελτίων ειδήσεων των καναλιών τα βασικά σημεία της Συριζαικής ερώτησης, ιδιαίτερα το “κούρεμα” των δανείων της εταιρίας, η συγκέντρωση Μέσων στα χέρια λίγων, δηλαδή του Μαρινάκη, αλλά και τα ποδοσφαιρικά, τονίζοντας οτι ο Ολυμπιακός θα ελέγχει πώς και πότε θα πληρώνονται οι υπόλοιπες ομάδες!

Σημειώνεται ότι από το 2016 οι δανείστριες τράπεζες που ελέγχουν το 36,2% της εταιρίας ξεκίνησαν τη διαδικασία εύρεσης επενδυτή, προσλαμβάνοντας για σύμβουλο την επενδυτική τράπεζα Nomura. Όλο αυτό το διάστημα οι τράπεζες έχουν απορρίψει επενδυτές… Αλλα έχουν προηγηθεί διαπραγματεύσεις με Vodafone-Wind. Ενώ πρόσφατα είχαν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις και με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο η πρόταση της Alter Ego υποχρεώνει τώρα τις τράπεζες να προχωρήσουν επίσης σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά Μαρινάκη...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: