11.9.19

Δεν... τού το κράτησε μανιάτικο...

Ο Κώστας Τζαβάρας ήταν ο πρώτος βουλευτής που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αιφνιδιάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου. Ήταν μερικές μόλις μέρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης, όταν ο...
Τζαβάρας επέλεξε να εξαπολύσει επίθεση στον Χάρη Θεοχάρη, επειδή είχε επισκεφθεί... ιδιωτικώς τη λίμνη Καϊάφα και δεν είχε κάνει κάτι για να λυθεί το πρόβλημα της επισκεψιμότητάς της.

Τότε, ο Τζαβάρας, είχε προχωρήσει σε μία σκληρή δήλωση, τονίζοντας ότι... η Ηλεία θέλει υπουργό Τουρισμού και όχι υπουργό τουρίστα. Ο Θεοχάρης, πάντως, την υπογραφή του την έβαλε και το έργο ξεκόλλησε. Όμως, πολλοί είχαν προεξοφλήσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα απ’ αυτό το θερμό επεισόδιο, θα είχε «ξεγράψει» από τα πλάνα του τον ηλείο βουλευτή.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει ξεγράψει τον Τζαβάρα, αλλά τού ανέθεσε μία μεγάλη ευθύνη: την ευθύνη να είναι ο γενικός εισηγητής της πλειοψηφίας στην συνταγματική αναθεώρηση. «Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκα γενικός εισηγητής της πλειοψηφίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος. 

Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι η κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία του πολιτεύματός μας, για αυτό και αποτελεί για μένα τεράστια τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη ο ορισμός μου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως γενικού εισηγητή της πλειοψηφίας», έγραψε, με φανερή ικανοποίηση, στο προφίλ του στο facebook ο Τζαβάρας, προσθέτοντας: 

«Οι συζητήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της προηγούμενης Βουλής και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και τώρα, ήταν υψηλού επιπέδου και απέδειξαν ότι το πολιτικό σύστημα έχει και ανθρώπους που στις κρίσιμες ώρες και στις πολύ σοβαρές αποφάσεις επιδεικνύουν ποιότητα πολιτικού και επιστημονικού λόγου»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: