19.9.19

«Οι αποκαλύψεις για Λοβέρδο...


...επιβεβαιώνουν το φιάσκο της ΝΔ»...

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της «σκευωρίας» στο σκάνδαλο Novartis, στηριζόμενος στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της...
«Εφημερίδας των Συντακτών».

«Οι σημερινές αποκαλύψεις για τον κ. Λοβέρδο επιβεβαιώνουν το χθεσινό φιάσκο της ΝΔ για τη δήθεν σκευωρία Novartis», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει ως εξής:

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά αμήχανα για "σκευωρία", βασιζόμενος στις ψευδομηνύσεις Σαμαρά - Βενιζέλου που δεν έχουν ούτε μισό στοιχείο παρά μόνο αόριστες συκοφαντίες, η Δικαιοσύνη ζητά την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου για υπερτιμολογήσεις φαρμάκων της Novartis με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για πολιτικά και μη πολιτικά πρόσωπα.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι δεν θα περάσει ούτε ο «χυδαίος αντιπερισπασμός» από το πραγματικό σκάνδαλο, ούτε η νέα «προσπάθεια τρομοκράτησης» δικαστικών λειτουργών.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με τη δειλία του να παραπέμψει σε προανακριτική και τον Αλέξη Τσίπρα για να γλιτώσει και ένα δεύτερο φιάσκο, αναίρεσε όλες τις ασυναρτησίες του κ. Σαμαρά περί "σκευωρίας" και ομολόγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ψευδομηνυτής είναι απλά κοινοί συκοφάντες».

«Το μόνο που μένει να πει ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν και αυτός, όπως ο κ. Γεωργιάδης, έχει "χάσει πάσα ιδέα για το FBI", επειδή τόλμησε να διερευνήσει το σκάνδαλο Novartis», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: