19.9.19

«Γκάζια» Δώνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού...

Το… άλλο πρόσωπο του Γιώργου Δώνη είδαν χθες στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο 50χρονος τεχνικός μέχρι τώρα δεν συνήθιζε να βάζει τις φωνές στους παίκτες του και οι...
παρατηρήσεις του ήταν πάντα σε ήπιους τόνους, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε.

Πριν την χθεσινή προπόνηση μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και για περίπου 20 λεπτά άκουσαν… εξάψαλμο για την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια. «Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή», ήταν μερικά μόνο από τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης.

Μάλιστα χρησιμοποίησε και το παράδειγμα του Περέα. «Μπαίνει μέσα και παίζει με την ψυχή του. Δείχνει πώς πρέπει να παίζει όποιος φορά αυτή τη φανέλα», ανέφερε περιμένοντας την αντίδρασή τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Στις επόμενες προπονήσεις ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να έχει διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες, για κατ’ ιδίαν παρατηρήσεις. Ένα θέμα που προβληματίζει τον ίδιο και τους συνεργάτες του είναι και τα αδικαιολόγητα νεύρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του παίρνοντας πολλές κάρτες, όπως για παράδειγμα ο Μακέντα που φλέρταρε με την αποβολή στο ματς με τον Άρη.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: