13.9.19

«Έκρηξη» Κραουνάκη για την «κανονικότητα της γραβάτας» της Παναγιωταρέα...


Ένα άρθρο της Άννας Παναγιωταρέα στον Ελεύθερο Τύπο με τίτλο «Αλλάζει το κλίμα» προκάλεσε την «έκρηξη» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Στο συγκεκριμένο κείμενο η σύμβουλος του Υπουργείου Πολιτισμού εκτός του ότι πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα...
μέχρι τώρα «επιτεύγματα» της διακυβέρνησής του, αλλά παραθέτει και «στιλιστικά» στοιχεία περί της αλλαγής του κλίματος στη χώρα μας αναφέροντας: «Είναι τώρα δυο μήνες που η αλλαγή του κλίματος άρχισε να... κυκλοφορεί στον δρόμο. Πρώτη φορά παρατηρώ τους συμπολίτες μας πιο χαλαρούς, λιγότερο επιθετικούς, πιο φροντισμένους, σε πλήρη απόρριψη των αμπέχονων και του αφάνα style μαλλί των γυναικών, δηλαδή όσα αποτελούσαν ενός είδους σήμα κατατεθέν συριζαϊκό. Ακόμη και στη Βουλή , εκεί που βλέπαμε ενδυματολογικές επιλογές ανάλογες με εκείνες όταν πάμε το Σάββατο στην λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, τώρα υπερισχύουν οι γραβάτες και τα σακάκια».



Ήταν αυτό το απόσπασμα, που έφερε την αντίδραση του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έγραψε μέσω Facebook: «Βγηκε αυτο το τρισαθλιο σουργελο των τριαντα μισθων να πει γι αμπεχωνα κι αφανες μαλλι? Ουστ ελεεινη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: