15.9.19

Η ΝΔ ανταμείβει τους σπόνσορες της...


 Επιστρέψαμε στην κανονικότητα...
Στην ερώτηση (του Πετρουλάκη, από την "Δημοκρατία") για τα μέσα ενημέρωσης και την διαπλοκή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το ζήτημα αυτό δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ένα ζήτημα που αφορά τη...
δημοκρατία.

«Εμείς δεν επιδιώξαμε και εξ ου και δεν καταφέραμε τη δημιουργία σχέσεων διαπλοκής. Αντιθέτως καταφέραμε κάτι σημαντικό, υπήρξαν λάθη και αστοχίες, αλλά καταφέραμε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα. Πλήρωσαν για τις συχνότητες, πλήρωσαν φόρο διαφήμισης που δεν είχαν πληρώσει ποτέ και ελπίζω να συνεχίζουν να πληρώνουν» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα του πρακτορείου «Άργος» που έχει το μονοπώλιο στη διανομή του Τύπου  εκτοξεύοντας βέλη για την πρεμούρα της κυβέρνησης να αλλάξει αμέσως στην ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Ποια είναι η κανονικότητα; Αυτοί που βοήθησαν το συγκεκριμένο κόμμα να βγει στην κυβέρνηση πρέπει να ανταμειφθούν» συμπλήρωσε με νόημα.

Σημερα βλέπουμε την ανάδειξη νέων βαρόνων που επιχειρούν την χειραγώγηση, ενώ οι καναλάρχες και εκδότες που ζούσαν με τα θαλασσοδάνεια παλαιότερων εποχών , ακόμα δεν έχουν απολογηθεί. 
Μήπως τελικά ο ανένδοτος κατά της διαπλοκής είναι τελικά αυταπάτη και για σας και για όσους το σκέφτηκαν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: