22.9.19

Επισημάνσεις...

Eντάξει, αποκαλύφθηκε η συνωμοσία των...
μαδούρων με τη Novartis. Απλό είναι. Πρώτα απ’ όλα, στήνεις ένα Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών στις ΗΠΑ που να το ελέγχεις πλήρως.

Μετά βάζεις μερικούς δικούς σου από τα κεντρικά της μητρικής Novartis στην Ελβετία να πάνε εκεί και να καταθέσουν ότι στην Ελλάδα λαδώνανε το σύμπαν.

Και ότι έχουνε χώσει σε πολιτικούς 40 μύρια, διότι ήταν πολλά τα κέρδη και ήταν αδύνατον να τα φάνε όλα.

Μετά λες στο FBI να σου φέρει τα πορίσματα και ξεκινάς έρευνα, την Ελλάδα. Με εισαγγελείς από τη δικαστική πτέρυγα του Ρουβίκωνα.

Βρίσκεις τρεις δικούς σου από την Ο.Μ. Κολωνού, που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν. και τους φυτεύεις ως προστατευόμενους μάρτυρες.

Αποφεύγοντας ονόματα που δημιουργούν συνειρμούς, όπως Λαυρέντης Μπέριας, Μάρτυς Στημένος, Σκεύη Ωρία, Συριζάρας Ολές, Τσίπρας Κεξεροψωμής κ.λπ.

Ή και ονόματα που προκαλούν σκωπτική διάθεση και υπονομεύουν επικοινωνιακά τη σοβαρότητα του εγχειρήματος. Όπως Καμήλος Παρδάλης, Ναβουχοδονόσωρ Μπισμπικούκης, Μάχη Τουβατερλού και τέτοια.

Μετά παίρνεις διάφορες τυχαίες υπουργικές αποφάσεις, που προκάλεσαν 3 δισ. ζημιά στο Δημόσιο προς όφελος της Novartis, και ψάχνεις ντε και καλά να βρεις ιδιοτελή κίνητρα.

Λες και ο υπουργός δεν μπορούσε να τα υπογράψει αυτά από καθαρή βλακεία. Ή από βαρεμάρα.

Ή γιατί αποτελούσε πάγια πρακτική να μας παίρνουν οι φαρμακευτικές τα σώβρακα, όπως ισχυρίζονται τώρα οι εμπλεκόμενοι.

Αξιοποιείς και μερικά βίντεο με τους μετόχους της Novartis Hellas να παίζουνε μακριά γαϊδούρα στην αίθουσα συνεδριάσεων και να μπουγελώνονται με σαμπάνια ανεμίζοντας μια υπουργική απόφαση, ώστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Βάζεις και τον προστατευόμενο μάρτυρα Σουσκάβο Τολάκο να καταθέσει ότι γέμιζε βαλίτσες με διακοσάευρα και τα έστελνε σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και η σκευωρία είναι έτοιμη.

Εντάξει, ήταν λίγο κέντημα η δουλειά, αλλά είναι πολύ επιδέξιος σε αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, το έχει αποδείξει άλλωστε.

Εκεί που πήγε να στραβώσει το πράγμα ήταν στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί οι “53” απαιτούσαν να εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις.

Δυστυχώς η σκευωρία ξεσκεπάστηκε όταν ένας εισαγγελέας κατέθεσε ότι κάποιος του είπε ότι κάποιος άλλος του είπε ότι κάποιος τρίτος του είπε ότι έπρεπε πάση θυσία να βρεθούν στοιχεία γι’ αυτά που κατέθεσαν οι μάρτυρες.

Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει συνήθως για τις εισαγγελικές έρευνες, όπου γενικά είναι αδιάφορο αν θα βρεθούν στοιχεία γι’ αυτά που καταθέτουν οι μάρτυρες.

Κατόπιν αυτού, ο Σαμαράς πήγε στον εισαγγελέα και είπε ότι ο κάποιος τρίτος είναι ο Τσίπρας και ο κάποιος άλλος είναι ο Παπαγγελόπουλος και ξεσκέπασε τη σκευωρία.

Αμέσως ο Μητσοτάκης αποφάσισε να διαλευκανθεί η σκευωρία ως προς το μισό της σκέλος, για να μην μένουν σκιές στην πολιτική ζωή.

Και να μην του γκρινιάζει και ο Σαμαράς που δεν τον έκανε επίτροπο.

Τώρα ο Σαμαράς απαιτεί από τον Μητσοτάκη να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 151 ψήφους, ώστε να μείνει στην Ιστορία ως πολιτική προσωπικότητα εθνικής εμβέλειας.

Αμα θέλει να μείνει στην Ιστορία ως πολιτική προσωπικότητα εθνικής εμβέλειας, να πάει στη Ραφήνα να παίζει πλεϊστέισον και να τρώει γαρδούμπες.

Δεν ήθελαν οι νεοδημοκράτες να βγει από το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα για τον Αμαζόνιο, γιατί αυτές οι ιδεοληψίες περί τροπικού δάσους είναι ολέθριες για την επιχειρηματικότητα.

Πώς θα προχωρήσουν οι επενδύσεις όταν ο τόπος είναι γεμάτος ανακόντες και αγρίους που πετάνε ακόντια ο ένας στον άλλον;

Με τέτοιες δικαιολογίες δεν μπλόκαραν και οι μαδούροι το Ελληνικό;

Εντάξει, τους είναι συμπαθής και ο Μπολοσονάρου. Αν ήταν ο Καψώχας Πρόεδρος της Βραζιλίας, μπορεί να ήταν πιο αυστηροί σε θέματα κλιματικής αλλαγής.

Παρεμπιπτόντως ακούγεται ότι ο Έλληνας πρεσβευτής στη Βενεζουέλα περιφέρεται σε κάτι ζούγκλες στην Κολομβία και ψάχνει τον Γκουαϊδό να του επιδώσει τα διαπιστευτήριά του. Έχει κάνει δουλίτσα ο Ιάσων Πιπίνης.

Σε δανεισμό μαμούθ από ελληνικές και ξένες τράπεζες ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η Λάμδα Ντιβέλοπμεντ.

Δεν διευκρίνισε πόσα μαμούθ σκοπεύει να δανειστεί, αλλά το σημαντικό είναι να προχωρήσει η επένδυση.

Το θετικό νέο είναι ότι αποχώρησαν οι ξένοι επενδυτές και διασφαλίζεται η ελληνικότητα του έργου.

Είχαμε μεγάλη αγωνία γι’ αυτό. Μην βρούνε τους ουρανοξύστες μετά από 4.000 χρόνια και λένε ότι τους χτίσανε Άραβες.

Δεν είναι σαφές γιατί έφυγαν οι ξένοι. Μάλλον κάτι δεν τους έπεισε στο σχέδιο με τα μαμούθ.

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πρότεινε να εορτάζεται ως έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου η ημέρα του κατάπτυστου συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μολότοφ.

Για να θυμόμαστε την άνανδρη προδοσία του Χίτλερ, που τους πούλησε και δεν εισέβαλε στην Σοβιετική Ένωση όπως τον παρακαλάγανε.

Επανόρθωσε βέβαια μετά, αλλά παραλίγο να φτάσει ο Στάλιν μέχρι τη Μάγχη. Αυτά πρέπει να θυμούνται οι νεότεροι.

Άγγελος Τσέκερης

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: