22.9.19

Άδωνις όπως Μιχαλολιάκος...

«Εικόνα εισβολής»...

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να «περάσει προς τα έξω» ένα μετριοπαθές προφίλ, κορυφαία στελέχη της επιβεβαιώνουν κάθε τόσο πως κινούνται σε...
καθαρά ακροδεξιά γραμμή.

Εξέχουσα θέση μεταξύ αυτών κατέχει ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας το Σάββατο το πρωί στον Σκάι κι αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ισχυρίστηκε: «η εικόνα με τις βάρκες που πάνε 100 – 200 ταυτόχρονα, είναι εικόνα εισβολής, δεν είναι εικόνα μεταναστευτικού ρεύματος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα μεγάλων προσφυγικών ροών προς τα ελληνικά νησιά, καθώς «οι πρόσφυγες είναι ελάχιστοι από αυτούς και οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες». Πρόσθεσε δε ότι όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα πρέπει εντός ολίγων ημερών να στέλνονται πίσω «με κάθε μέσο και χωρίς δισταγμούς».

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να επενδύσει στην κινδυνολογία, κάνοντας λόγο για «κίνδυνο καταστροφής» νησιών όπως η Λέσβος, ή ακόμη κι ολόκληρης της χώρας.

Την εν λόγω τοποθέτηση Γεωργιάδη δεν έχασε την ευκαιρία να «επαινέσει» μέσω των social media ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μπογδάνος, ο οποίος μίλησε για «πολιτικό θάρρος»...


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: