12.9.19

Συμφώνησε με Φάουστο ο Παναθηναϊκός!...

Σε συμφωνία με τον 29χρονο Ισπανό χαφ, Φάουστο Τιένζα Νούνιες, έφτασε ο Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε επίσημα η πράσινη ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης.

Και το...
όνομα αυτού Φάουστο Τιένζα Νούνιες. Ο 29χρονος Ισπανός αποτελεί τον εκλεκτό του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού χαφ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι βρίσκονταν εδώ και μέρες σε αναζήτηση ενός παίκτης για τη θέση «6» και το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσαν επίσημα πως έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Φάουστο που έμεινε φέτος το καλοκαίρι ελεύθερος από την Εξτρεμαδούρα.

Ο παίκτης πρόκειται να πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού δίνοντας στον Γιώργο Δώνη μία επιπλέον επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, την οποία χρειαζόταν η ομάδα. Ο Φάουστο προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν αφού με τη φανέλα της Εξτρεμαδούρα αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια στη Λα Λίγκα 2, μετρώντας δύο τέρματα και μία ασίστ.

Ο Ισπανός χαφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμα σε Μελίγια, Ρεάλ Μπέτσις, Αλκορκόν, Οσασούνα και Κάντιθ. Αξιοσημείωτο πως έχει καλή σχέση με έναν παλιό μας γνώριμο, τον Χοσέ Κάνιας που μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. 

Οι δυο τους γνωρίζονται από το διάστημα που συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μπέτις και μάλιστα ο νυν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να μίλησε με τα καλά λόγια στον Φάουστο για την προοπτική του Παναθηναϊκού...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: