16.9.19

Στον... αέρα και οι δύο...

Τα πάντα ανοιχτά είναι στον Παναθηναϊκό μετά το νέο στραπάτσο και το διασυρμό από τον Αρη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να συναντά τη...
Δευτέρα τους Νταμπίζα-Δώνη και να αποφασίζει για το μέλλον τους στο σύλλογο.

Οπως προέκυπτε την επομένη της ήττας απέναντι στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ από το ρεπορτάζ του SDNA, το ματς με τον Αρη ήταν καθοριστικό ακόμα και για ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. 

Πλέον, μετά το νέο στραπάτσο και τον διασυρμό της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης», τα πάντα είναι ανοιχτά και τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης βρίσκονται στον… αέρα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν ακόμη και «πακέτο».

Τα πάντα εν ολίγοις είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη που θα έχουν τη Δευτέρα οι δύο άνδρες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει σαφώς την ευθύνη για την συρρίκνωση του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια και τη συνεχιζόμενη ελεύθερη πτώση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. 

Δεν παύει ωστόσο να είναι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και αυτός που θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις τουλάχιστον για το σήμερα. 

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν στήριζε προπονητές και τεχνικούς διευθυντές, κόντρα στο ρεύμα, τούτη τη φορά μόνο ως δεδομένη δεν θεωρείται η στήριξή του προς τα πρόσωπά των δύο ανδρών...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: