18.9.19

Η NASA, η μάσα και όλα χωρίς ανάσα...

*** Η Αντωνιάδου είχε βραβευτεί τόσες φορές στη χώρα μας που ο Στίβεν Χόκινγκ μοιάζει μπροστά της...
πρωτοετής του Φυσικού. Από την άλλη αυτό είναι φυσικό. Πόσες φορές βγήκε στην Τατιάνα ο Χόκινγκ για να τον θεωρήσουμε σοβαρό επιστήμονα
*** Φήμες αναφέρουν ότι θα βραβευτεί και  ο εξωγήινος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτός έχει και άλλη ιδιότητα ως διδάκτωρ των Πολιτικών Επιστημών, καθώς έχει άποψη και για τα νομοσχέδια που ψηφίζονται στη Βουλή.
*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων θα λυθεί εντός της τετραετίας. Αν λάβουμε υπόψη μας τη συνέπεια του ελληνικού κράτους στο θέμα, μάλλον θα ζητήσουμε από τα απορρίμματα να αυτοπυρπολούνται μόλις βγαίνουν από τα σπίτια.
*** Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis κινδυνεύει να γίνει σύντομα το «σε κουβέντα να βρισκόμαστε» Novartis.
*** Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είπε για το «μαύρο» στην ΕΡΤ έφταιγαν οι απεργίες και επίσης ότι η ΕΡΤ έχει πολλούς εργαζόμενους άνω των 45 ετών. Να φανταστούμε ότι σύντομα τα στούντιο της ΕΡΤ θα μεταφερθούν στον παιδικό σταθμό «Τα χελωνονιντζάκια». Εκεί όλοι είναι μικρής ηλικίας και από την άλλη ποτέ δεν προκηρύχθηκε απεργία από τα νήπια.
*** Το πετρέλαιο τραβά την ανηφόρα μετά την επίθεση στη Σαουδική Αραβία. Ο Τραμπ είναι έτοιμος να λύσει το πρόβλημα. Θα απειλεί συνεχώς το Ιράν μέχρι να τριπλασιαστεί η τιμή του...
 
Δημήτρης Σούλτας

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: