19.10.19

Κάτω από το χαλάκι... του 2015...


Ν.Δ. και Κυριάκος δεν κρύβονται πια, αντίθετα, απελευθερωμένοι ποτίζουν με τον αντικοινωνισμό τους την πολιτική ζωή προβάροντας το ακριβό κοστούμι μιας διαπλεκόμενης ελίτ που θέλει να...
μείνει στο θρόνο για πάντα.

Τα περίφημα ντολμαδάκια της μαμάς του θυμήθηκε ο πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη - αγιογραφία και ανούσιων «αποκαλύψεων». Μπορεί να είναι ένας πολιτικός μύθος ότι οι Φλωράκης, Κύρκος, Μητσοτάκης το βράδυ του 1989 δοκίμασαν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, όμως ο γιος της τα επικαλείται θυμίζοντας τους συμβολισμούς μιας «συναίνεσης» στην οποία ευελπιστεί.

Με αφορμή την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού «ποντάρει» στη σύμπραξη των προθύμων ΚΙΝ.ΑΛΛ. - ΚΚΕ κατασκευάζοντας μια δήθεν «συναίνεση» που θα του επιτρέψει να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές στο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας και ταυτόχρονα να δείξει το ΣΥΡΙΖΑ ως «απομονωμένο».

Επιλεκτικά ξεχνούν το 32% που τον ψήφισαν και τους πολίτες που το κόμμα αυτό εκπροσωπεί ενώ αναφέρουν ως προκάλυμμα το εκλογικό σώμα που τους έφερε στην εξουσία. Το 32% όμως του ελληνικού λαού δεν είναι ποσοστό ευκαταφρόνητο ούτε αφήνει περιθώρια για κανενός είδους «λευκή επιταγή».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της Κατερίνας Μπρέγιαννη, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: