31.10.19

Διαφανείς διαδικασίες, χωρίς διακρίσεις, ζητά η Κίνηση 81...

Συνέδριο χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, με διαφανείς διαδικασίες για όλους και για όλα, ζητά η πρωτοεμφανιζόμενη «Κίνηση 81 για τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό» στο...
εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδικότερα, ότι «η απόφαση της προέδρου κυρίας Γεννηματά να δρομολογήσει τις διαδικασίες για ένα έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι σημαντική και θα είναι ακόμα σημαντικότερη και ελπιδοφόρα, αν τηρηθούν οι διαδικασίες με διαφάνεια για όλους και όλα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης, που εκπροσωπείται κυρίως από τον Σταμάτη Μαλέλη.

Τα μέλη της Κίνησης ζητούν ακόμα εκπροσώπηση από τη βάση, με εκλογή συνέδρων, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας την ‘αγωνιστική διάθεσή’ τους να συνθέσουν και να προσφέρουν πολιτικό οξυγόνο στο Κίνημα Αλλαγής. 

«Εμείς δεν στοχεύουμε σε καρέκλες και οφίτσια. Αυτά δεν μας ενδιαφέρουν», λένε, δηλώνοντας πως χρέος τους και ευθύνη απέναντι στις γενιές που έρχονται, είναι να αγωνιστούν για μία νέα πολιτική και ιδεολογική νίκη της Δημοκρατικής Παράταξης, κόντρας στις δεξιές συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ σε βάρος του συνόλου των πολιτών και της χώρας, αλλά και απέναντι στη δημαγωγία και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει ότι είναι ο νέος εκπρόσωπος του χώρου χωρίς ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα. 

«Το ΠΑΣΟΚ πηγάζει από τον λαό και είναι ριζωμένο βαθιά στη συνείδησή του. Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται και δεν τεμαχίζεται», καταλήγουν, παραπέμποντας ευθέως στον ιδρυτή του κόμματος, Ανδρέα Παπανδρέου...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: