22.10.19

Αυτή είναι η κάρτα μέλους του ΚΙΝΑΛ...

Την κάρτα μέλους του Κινήματος Αλλαγής... αποκάλυψε μέσω των social media, ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο...
Facebook. Έχει άλλωστε ξεκινήσει ήδη η καμπάνια με το κωδικό όνομα «πάρε στα χέρια σου την πολιτική σου ταυτότητα τώρα».

Ο ίδιος μάλιστα, κωδικοποίησε -προς υπενθύμιση των απανταχού ενδιαφερομένων- την απαιτούμενη διαδικασία, ως εξής :

- Μέσω της πλατφόρμας https://members.kinimaallagis.gr πληρώνετε τη συνδρομή σας (12 ευρώ για ένα χρόνο) και η κάρτα θα σας αποσταλεί στο σπίτι, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

👉Για οποιαδήποτε υποστήριξη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του κόμματος, καλείτε στο 210-3665631 Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00.

- Μέσω των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής. Για τις οργανώσεις της Αττικής, απευθύνεστε στο Γραμματέα της Τοπικής σας Οργάνωσης. Για τις οργανώσεις εκτός Αττικής, απευθύνεστε στο Γραμματέα της Νομαρχιακής σας Επιτροπής. Εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Κινήματος Αλλαγής, τους εξοφλείτε με μετρητά την ετήσια συνδρομή σας (12 ευρώ), παραλαμβάνοντας απλή απόδειξη, και εντός ολίγων ημερών, θα παραλάβετε από τους ίδιους την κάρτα μέλους.

👉Στην περίπτωση αυτή, τα 5 ευρώ από τα 12 παραμένουν στις οργανώσεις για τη διατήρηση γραφείων του κόμματος στους Δήμους και τους νομούς αντίστοιχα (όπως περιγράφεται στη 18η Εγκύκλιο).

- Μέσω της ομάδας εξυπηρέτησης μελών που βρίσκεται στο Γραφείο 5Α της Χαρ. Τρικούπη. Μπορείτε να υποστηριχθείτε για να εξοφλήσετε ηλεκτρονικά την ετήσια συνδρομή σας, ή να πληρώσετε με μετρητά, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: