6.10.19

Πολάκης: Ανέλαβαν οι...

...διατεταγμένες γραφίδες της "δημοσιογραφίας"...

«Είχα την τιμητική μου στον Όμιλο. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δώδεκα (12!) δημοσιεύματα που με ψέγουν "αντικειμενικά πάντα".
Καταλαβαίνω τη δυσκολία του Ομίλου να...
το αντιληφθεί, αλλά δεν εξαγοράζονται όλα...». Αυτό έγραψε ο Νίκος Παππάς στο fb και ο σύντροφος Παύλος Πολάκης έσπευσε προς συμπαράσταση μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πολάκης αναφέρθηκε στη χθεσινή «δημοσιογραφική»..
επίθεση εναντίον του Παππά από τα μέσα του ομίλου Μαρινάκη, με αφορμή επερώτησή του πρωην υπουργού ΨΗΠΤΕστη Bουλή για την εξαγορά, από τον εν λόγω όμιλο, της Forthnet-Nova.
O Π. Πολάκης έγραψε στο facebook:
«Ετσι ειναι Νικο! Όταν υπονομεύεις με τις παρεμβάσεις σου την "υγιή επιχειρηματικότητα " που θελει να αγοράσει με 40 εκατομμύρια ένα πραγμα που χρωστάει 170 εκατομμύρια αφού τα κουρέψουν οι τράπεζες ..... τότε θα σε αναλάβουν τα πληρωμένα μικρόφωνα και οι διατεταγμένες γραφίδες της "δημοσιογραφίας" για να σε συνετίσουν...Τι να κανουν τα παιδιά εκεί στο ΔΟΜ; Να μη συναγωνιστούν ποιος θα σε λοιδορήσει περισσότερο για να κανουν καλή εντύπωση στο αφεντικό και να μη χάσουν το ψωμί τους;»...



zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: