19.10.19

Νότη, δεν τα λες και στον Χατζηδάκη;...

Ωραία μας τα είπε ο Νότης Μηταράκης σήμερα στον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ. Αφού υποστήριξε ότι ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ποτέ ισολογισμό και ότι πλέον θα είναι υποχρεωμένος να το κάνει και για τα παρελθόντα έτη, αλλά και μελλοντικά, συνέχισε τονίζοντας ότι ο...
ΣΥΡΙΖΑ «είχε ξεχάσει να βάλει στον προϋπολογισμό τα απαιτούμενα κονδύλια για την επιστροφή συντάξεων χηρείας στα επίπεδα προ 2015. Άρα τα περί πλεονασματικού ΕΦΚΑ ήταν παραμύθια».

Μέχρι εδώ καλά. Και προφανώς πρέπει να καταθέτει ισολογισμό ως δημόσιος φορέας. Αλλά στη συνέχεια μας τα χάλασε λίγο ο κ. Μηταράκης. 

«Θα πρέπει να μπαίνουν ορκωτοί λογιστές, να ελέγχουν και να δίνουν εκθέσεις. Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει ό,τι θέλει με τα δικά του νούμερα». 

Όπως για παράδειγμα ο κ. Χατζηδάκης, υπουργέ; Που έβγαινε και έλεγε ό,τι ήθελε με δικά του νούμερα για τη ΔΕΗ, μας εξηγούσε ότι αναπνέει με αναπνευστήρα, ότι δεν μπορεί να αποφύγει το πνίξιμο και άλλες τέτοιες ομορφιές που μας θύμιζαν εποχές Ολυμπιακής, μέχρι που μπήκαν ορκωτοί λογιστές και όλα αυτά αποδείχθηκαν επίσης παραμύθια;

Μήπως να κάνατε κανά μάθημα στον αντιπρόεδρο;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: