31.10.19

Ο «παρεξηγημένος» υπουργός Βορίδης...


«Για μια ακόμα φορά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν προκλητικά τα λεγόμενα μου» ισχυρίστηκε ο Μ. Βορίδης, σε μια προσπάθεια να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις -αφού είχε προηγηθεί η παρέμβαση Κυμπουρόπολου-σχετικά με...
χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε, αναφερόμενος στο viral περιστατικό κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.   

Βέβαια, τον κ. Βορίδη θα έπρεπε να είναι κανείς αφελής για να περιμένει να τον κρίνει σήμερα. Και μάλιστα από μία απλή διατύπωση. Για μια δήλωση. Πρόκειται για ένα άτομο που αφήνει τα «διαπιστευτήριά» του εδώ και δεκαετίες, στο πέρασμα των οποίων κατόρθωσε από ένας απλός «ακτιβιστής της δεξιάς» να φτάσει στο σημείο του να μετατραπεί σε πολιτικό παράγοντα του τόπου.

Η φράση «ακτιβιστής της δεξιάς» δεν φύτρωσε ξαφνικά, αλλά η πατρότητά της ανήκει στον ίδιο τον υπουργό. Από την περίοδο που, φυσικά, δεν ήταν υπουργός και τίποτα δεν μαρτυρούσε πως η ελληνική κοινωνία θα τον στείλει αρχικά στο κοινοβούλιο και στη συνέχεια διάφοροι πρωθυπουργοί θα του εμπιστευόταν θέση στο υπουργικό συμβούλιο των κυβερνήσεών τους.

«Με ένα παιδί 17 ετών μιλάς, συνομιλείς. Δεν είναι ανάπηρο», ήταν η ακριβής διατύπωσή του. Την οποία λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος επιχείρησε να αποδομήσει μέσω ανάρτησης στο facebook. Με μια δήλωση που εξοργίζει, ενδεχομένως περισσότερο κι από την αρχική του θέση. 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Βαγγέλη Σπυράκη, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: