19.10.19

Στο φουλ και πάλι τα πλυντήρια των ΜΜΕ...


Τη γλέντησαν και την ευχαριστήθηκαν την επίθεση κάποια επιτελικά ΜΜΕ παραδίδοντας μαθήματα κατασκευής εντυπώσεων και εξωραϊσμού του φασιστικού λόγου.

Βλέπεις, οι...
πολιτικές εμμονές τους κατά του πρώην πρωθυπουργού είναι τόσο βαθιά χαραγμένες, ώστε δεν δίστασαν να κάνουν πρώτο θέμα και να παρουσιάσουν μια λούμπεν ακροδεξιά καρικατούρα ως τν «Μανιάτισσα σημαιοφόρο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία» και «δημοσιογράφο» (!) που, αφού εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα εντός του αεροπλάνου, «άδραξε την ευκαιρία» και «του τα είπε ένα χεράκι». Και τι του είπε; «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον πρώην πρωθυπουργό η ακροδεξιά καρικατούρα και κάποιοι "μακεδονομάχοι" πολύ το χάρηκαν.

Και όλα αυτά σε ενημερωτικές ιστοσελίδες που αυτοκατατάσσονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς αλλά δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να παρουσιάσουν το γεγονός σαν να ήταν τίποτα ιντερνετικά παραμάγαζα της Χ.Α. που ήρθαν να καμαρώσουν το θάρρος και τον πατριωτισμό της «σημαιοφόρου» αποκρύπτοντας από τους αναγνώστες τους πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε δώσει κάποτε το σύνθημα για την προσπάθεια εισβολής φασιστών ροπαλοφόρων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό τα επιτελικά ΜΜΕ ώστε να παίξουν στο ίδιο γήπεδο που έπαιξε και το «χουντοΜακελειό» παρουσιάζοντας ως περήφανη πατριώτισσα την καρικατούρα που είχε ταξιδέψει ώς τις Βρυξέλλες για να συναντηθεί στην Ευρωβουλή με τον υπόδικο Λαγό για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να ακυρωθεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Πέτρου Κατσάκου, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: