22.10.19

Το σχέδιο του Αλαφούζου...

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την μετά-Νταμπίζα εποχή και συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί στο οργανωτικό κομμάτι. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επανενεργοποιηθεί, δίχως να...
βγει δημόσια, και βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού διευθυντή.

Ο Βασίλης Βέργης καταγράφει στη «Live Sport» συγκεκριμένους άξονες πάνω στους οποίου κινείται ο Γιάννης Αλαφούζος. Αρχικά, εκτιμά τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, αλλά τον θεωρεί συγκεντρωτικό, ενώ διέπραξε σοβαρά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας.

Έτσι, στοχεύει στην ανεύρεση ενός σοβαρού ξένου τεχνικού διευθυντή, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό του μεγαλομετόχου του Τριφυλλιού η συνεργασία με Έλληνα. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να επιστρέψει στο μοντέλο των «υπερεξουσιών» στον προπονητή. Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δώνη και του αναγνωρίζει αρκετά ελαφρυντικά.

Το χρέος δεν θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να αλλάξει την οικονομική του πολιτική. Επομένως θα βασιστεί στον ελληνικό κορμό και θα αναζητήσει στην ξένη αγορά για μία ή δύο αξιόλογες λύσεις την περίοδο του Ιανουαρίου. Στόχος είναι να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει συμβόλαιο 750.000 ευρώ, αν βρεθεί ο παίκτης-ηγέτης που θα βοηθήσει άμεσα και θα κάνει τη διαφορά.

Τέλος, όσον αφορά τα θέματα των συμβολαίων προτεραιότητα είναι η συμφωνία και η παραμονή των Κουρμπέλη, Διούδη και Δώνη, όπως και του Βαγιανίδη. Για τους Γιόχανσον και Ινσούα εξαρτάται από τα πόσα χρήματα θα ζητήσουν και ποια θα είναι η εισήγηση του Δώνη...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: