18.10.19

Σκανδαλίδης: Θα έβλεπα τη Γεννηματά για Πρόεδρο Δημοκρατίας...


Προσπαθούν να τα μπαλώσουν στο ΚΙΝΑΛ...

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ερωτηθείς για το θέμα, αρχικά επανέλαβε την άποψη του κόμματος, ότι καλό θα είναι το πρόσωπο που θα επιλεγεί να εκφράζει την...

πλειοψηφία του κόσμου και, όπως είπε, υπάρχουν τέτοια πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Τόνισε ότι είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να προτείνει Θύμισε μάλιστα την «κατάκτηση» της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας να μην βγαίνει με 151-152 ψήφους ο ύπατος πολιτειακός παράγοντας, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να προτείνει τον Κ. Στεφανόπουλο, ο Κ. Καραμανλής τον Κ. Παπούλια και ο Αλ. Τσίπρας τον Πρ. Παυλόπουλο.

Ερωτηθείς από τους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη αν είναι και η Φώφη Γεννηματά μέσα σε αυτά τα πρόσωπα απάντησε. «Εκ των πραγμάτων. Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να πω, ούτε η πρόεδρος του Κινήματος έχει μιλήσει με κανέναν γι' αυτό, ούτε θέλω να μιλώ εκ μέρους της για προσωπικά θέματα. Αλλά αν θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι, προφανώς».

Στη Χ. Τρικούπη υπήρξε μια αναταραχή υπό τον φόβο μήπως ξεκινήσει μια φημολογία που θα αποδυναμώσει την ηγετική παρουσία της Φώφης Γεννηματά στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Η Φώφη Γεννηματά είναι Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ»...

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: