16.10.19

«Χωρίς θεραπεία, δεν θα είναι κοντά μας»...

Συγκινεί η μητέρα του Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Χωρίς θεραπεία, δεν θα είναι κοντά μας» - Στο 1,5 εκατ. οι δωρεέςΣυγκινεί η μητέρα του Παναγιώτη-Ραφαήλ...

Με την ελπίδα ότι ο Παναγιώτης -Ραφαήλ θα μπορέσει να σταθεί όρθιος και να ζήσει, συνεχίζει τις προσπάθειες για τη μεταφορά του στην Αμερική η Βολιώτισσα μητέρα του κ. Ρία Μπακάλη. 

Η ίδια, μιλώντας στο...
Ράδιο ΕΝΑ 102.5 και στον Ηλία Κουτσερή ανέφερε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι συγκινητικό και μέχρι στιγμής το συγκεντρωθέν ποσό αγγίζει το 1,5εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή που το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε για δεύτερη φορά την μεταφορά του παιδιού στη Βοστώνη, προκειμένου να λάβει γονιδιακή θεραπεία, που θα του δώσει την ελπίδα ζωής που αναζητά, ομογενείς της Αμερικής προσπαθούν να διαπραγματευτούν για να «ρίξουν» την τιμή και να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ και κάνει το πολυπόθητο ταξίδι προς την κατάκτηση της ζωής του.

Για δεύτερη φορά ο Υπουργός Υγείας δεν ενέκρινε τη μεταφορά του μικρού Παναγιώτη- Ραφήλ στην Αμερική, προκειμένου να λάβει τη νέα θεραπεία που εδώ και μόλις τρεις μήνες υπάρχει στο προσκήνιο.

Η κ. Ρία Μπακάλη ανέφερε πως ο κ. Κικίλιας τους κάλεσε -και τον πατέρα του παιδιού- στο γραφείο του, παρουσία του προέδρου του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου, ο είναι υπεύθυνος για την υπογραφή που θα στείλει ή όχι τον Παναγιώτη στην Αμερική.

«Μας είπε πάλι ότι δυστυχώς δεν μπορεί να μας στείλει στην Αμερική, γιατί δεν υπάρχουν τα απαραίτητα δεδομένα, οι απαραίτητες υπογραφές ότι το φάρμακο μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό στην υγεία του παιδιού μας...

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: