22.10.19

Στο Ρέθυμνο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας...

Περιοχές της ενδοχώρας του Ρεθύμνου θα επισκεφτεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της 2ήμερης περιοδείας του στη δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του, Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στις...
10:30 το πρωί στα Σελλιά Αγίου Βασιλείου, στις 12.30 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση στην κεντρική πλατεία του Περάματος στον Μυλοπόταμο, ενώ στις 7:30 το απόγευμα πραγματοποιεί τη μεγάλη ανοιχτή συζήτηση και εκδήλωση στην πλατεία Σοχώρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές της ενδοχώρας του νομού Χανίων, όπου συνομίλησε με πολίτες στο Κολυμπάρι, στις Μουρνίες και Καψοδάσος στα Σφακιά.

Μάλιστα στις Μουρνιές σημειώθηκε και ένα αναπάντεχο περιστατικό, με έναν πολίτη να επιτίθεται φραστικά στον κ. Τσίπρα, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Πουλημένε, σήκω και φύγε». Άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών της ασφάλειας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που τον απομάκρυναν από το χώρο. 

Στην ομιλία του στο Καψοδάσος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση «σκληρή, ταξική και ρεβανσιστική που έμειναν 4,5 χρόνια μακριά από την εξουσία και σήμερα βγάζουν στερητικό σύνδρομο».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο καράβι ελπίδας για τους πολίτες. «Από τα χρόνια του Βενιζέλου, του συντοπίτη σας, μην το ξεχνάμε υπήρχαν δύο παρατάξεις. Σήμερα από τη μία είναι η συντηρητική παράταξη που εκπροσωπεί το παλιό σύστημα και από την άλλη η ελπίδα της δημοκρατικής παράταξης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι αλλού παρά σε κάθε χωριό, στα ορεινά χωριά, στις πόλεις και κωμοπόλεις, εκεί όπου οι άνθρωποι δημιουργούν παλεύουν για το αύριο του τόπου».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε και τους πολίτες των Σφακίων, να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια που καταβάλλει για να γίνει ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό με ρίζες μέσα στην κοινωνία και να επιστρέψει στην εξουσία. «Βρισκόμαστε σε ένα νέο κύκλο. Κλείσαμε έναν μεγάλο κύκλο διεκδίκησης της πρωτιάς στο μεγάλο κίνημα αντίστασης για αξιοπρέπεια, απέναντι σε πολιτικές που επιβλήθηκαν με βάναυσο τρόπο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως «βρισκόμαστε σε μιαν νέα πραγματικότητα την οποία όμως γνωρίζουμε γιατί μας θυμίζει κάτι από τα παλιά, από τις πολιτικές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: