23.10.19

Γελούν και τα κομοδίνα! ...


Aντεπίθεση Πολάκη - Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ...

Μετά τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως η παραδοχή του στο ελβετικό ντοκιμαντέρ περί χρηματισμού πολιτικών από τη Novartis αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη, ο...
πρώην αν. υπουργός Υγείας απαντά μέσω του documentonews.gr στον ερευνώμενο για το σκάνδαλο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως ¨η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο¨ και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis!» είπε και πρόσθεσε δηκτικά ο Π. Πολάκης:

«Αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης… Χρειάζεται ειδικός επιστήμονας και όχι πολιτικός αντίπαλος!».

Aνακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ


«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.


Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον»...


Πηγή: documentonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: