23.10.19

Ο Βελόπουλος και οι Απάτσι...

Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει συχνά κάπως… πρωτότυπες απόψεις για την Ιστορία, απόψεις που φλερτάρουν με τη γραφικότητα. Συνήθως όλα αυτά συνοδεύονται από μία έντονη αντιμεταναστευτική ρητορική, δείγμα της οποίας μας παρουσίασε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και της Λίδας Μπόλα («Εκτός Γραμμής»).

Αυτή τη...
φορά ο προέδρος της «Ελληνικής Λύσης» υπερέβη εαυτόν, αφού απεφάνθη ότι αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα έχει την τύχη των… Απάτσι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου υπάρχουν κάποιες εκτάσεις στην έρημο, που αξιοποιούνται και ως «αξιοθέατα».

Στη συνέντευξη του επανέλαβε τη θέση του ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν τα ελληνόπουλα με τα προσφυγόπουλα, στα σχολεία. Όπως εξήγησε θα πρέπει να πέσει το δικό μας μορφωτικό επίπεδο ώστε να ισορροπήσει με το έτερο χαμηλό, των προσφυγόπουλων.

Φυσικά ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωση του ότι είναι πολυπολιτισμικός. «Καλά» λόγια επιφύλαξε και για το νομοσχέδιο που αφορά στο άσυλο, τονίζοντας ότι είναι για τα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: