9.10.19

Ένοχος ο Σουηδός «τηλεστάρ» για τους ομαδικούς βιασμούς...


Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 24χρονο Σουηδό «τηλεστάρ», που κρίθηκε ένοχος βιασμού.

Ο βιασμός έγινε από...

δύο ή περισσότερους δράστες, που ενεργούσαν από κοινού, κατά συρροή, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής.

Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι την μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχθηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων στοιχείων. Η δικογραφία εις βάρος των υπόλοιπων συγκατηγορούμενών του τέθηκε στο αρχείο ελλείψει στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.

Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι γνωρίζει τα θύματα, αρνήθηκε ότι είχε ερωτική επαφή μαζί τους και υποστήριξε ότι τα όσα κατέθεσε προανακριτικώς αλλά και ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ειπώθηκαν σε μια προσπάθεια να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: dimokratiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: