23.10.19

Προσωρινή διοίκηση στην Creta Farms από το Πρωτοδικείο...

Στον διορισμό προσωρινής διοίκησης κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms ΑΒEΕ, προχώρησε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, το οποίο δέχτηκε το αίτημα των Τραπεζών για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην εταιρεία.

H κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms ΑΒEΕ ανακοίνωσε την...
απόφαση του Πρωτοδικείου ενώ ως μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν οι:

Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος του Βενιζέλου, Επιχειρηματίας

Δημήτριος Τσίρμπας του Ιωάννη, επιχειρηματίας

Στέφανος Ξενάκης του Αντωνίου, οικονομολόγος

Σε συνέχεια της απόφασης, την 21η Οκτωβρίου 2019 συνεδρίασαν στα γραφεία της εταιρείας τα ως άνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος του Βενιζέλου, μη εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Τσίρμπας του Ιωάννη, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος και
Στέφανος Ξενάκης του Αντωνίου, μη εκτελεστικό μέλος.

Όπως τονίζει στην «Εφ.Συν.» ο δικηγόρος της πλευράς των εργαζομένων Αθανάσιος Μαντάς, στο σκεπτικό της απόφασης προκρίνεται η ανάγκη πληρωμής των δεδουλευμένων των εργαζόμενων (έως και 3 μήνες) και η επαναφορά της παραγωγής της εταιρείας σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ορισμός προσωρινής διοίκησης αναμένεται να ξεμπλοκάρει την ενδιάμεση χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία, για την οποία έχουν ήδη δεσμευτεί οι πιστώτριες τράπεζες.

Ασαφές παραμένει προς το παρόν αν στην προσωρινή διοίκηση θα μετέχουν και εκπρόσωποι των δύο αδελφών Δομαζάκη, όπως είχε αιτηθεί ο καθένας τους για λογαριασμό του στο δικαστήριο.

Η απόφαση επ’ αυτού αναμένεται να οριστικοποιηθεί και με την οριστική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 15 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: