21.10.19

"Κυνική παραδοχή η δήλωση του κ. Γεωργιάδη για τη Novartis"...


«Κυνική και ωμή» χαρακτήρισε την δήλωση του κ. Γεωργιάδη αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis, για χρήματα και σε πολιτικούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο ίδιος, με αφορμή τις αποκαλύψεις της ελβετικής τηλεόρασης για το...
σκάνδαλο σχολίασε μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» ότι το θέμα δεν έπαιξε ιδιαίτερα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης

«Είναι γεγονός ότι στα ΜΜΕ που είναι κατά κοινή παραδοχή φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, οι ειδήσεις φιλτράρονται. Παίζουν κατά βάση ειδήσεις που βολεύουν και συμφέρουν την κυβέρνηση επικοινωνιακά. Πράγματα που την βλάπτουν ή την φέρνουν σε δύσκολη θέση αποκρύπτονται ή λογοκρίνονται», τόνισε ο Λ.Αβραμάκης, προσθέτοντας πως «σε αυτή τη λογική θεωρώ ότι αυτή η δήλωση δεν περίμενα να παίξει περισσότερο στα συστημικά μέσα ενημέρωσης».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ήταν μία κυνική παραδοχή, αλλά μας έχει συνηθίσει ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ήταν ο ίδιος που είπε σε ανύποπτο χρόνο όταν συζητιόταν το σκάνδαλο Novartis ότι και να υπάρχουν αδικήματα, αυτά έχουν παραγραφεί. Αυτή είναι η λογική και η πρακτική τους».

«Είπε την αλήθεια όμως. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σε ένα ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο στην ελβετική τηλεόραση είπε αυτό που και ο ίδιος γνωρίζει και πιστεύω ότι γνωρίζουν και οι ‘Ελληνες πολίτες, ότι στο κομμάτι του φαρμάκου και δη αυτό της Novartis, αυτό που η ΝΔ επικαλείται ως σκευωρία είναι μία κυνική παραδοχή που η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Γεωργιάδης όσο και να προσπαθεί να τη μαζέψει, δεν γίνεται να μαζευτεί».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «η ΝΔ έκανε έναν φθηνό αντιπερισπασμό στη βουλή την προηγούμενη εβδομάδα, με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Πήγε να το παίξει θύμα από θύτης». Όμως αυτή η πρακτική θα τής γυρίσει μπούμερανγκ στο αμέσως επόμενο διάστημα και βάσει των αποκαλύψεων που θα προκύψουν στην προανακριτική επιτροπή»...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: