12.10.19

Tο «plogging» του Ινδού πρωθυπουργού και η συνεισφορά στο περιβάλλον...


ΕΙΚΟΝΕΣ...

Ο Ινδός πρωθυπουργός με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γνωστοποίησε πως το Σάββατο μάζεψε πλαστικά σκουπίδια, μπουκάλια και άλλα απορρίμματα από την παραλία, στη διάρκεια της...
πρωινής του βόλτας.

Στο ενός λεπτού βίντεο που δημοσίευσε μαζεύει διαφόρων ειδών σκουπίδια, τα οποία στη συνέχεια τοποθετεί σε μια σακούλα, παροτρύνοντας ταυτόχρονα τον κόσμο να βοηθά στην καθαριότητα των δημοσίων χώρων.

«Κάνοντας plogging στην [πόλη] Mamallapuram, σήμερα το πρωί. Κράτησε πάνω από μισή ώρα. Επίσης παρέδωσα την "συλλογή" μου στον Jeyaraj, που είναι μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου. Ας σιγουρευτούμε πως οι δημόσιοι χώροι μας είναι καθαροί και τακτοποιημένοι! Αν σιγουρευτούμε επίσης πως παραμένουμε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση», έγραψε στο μήνυμά του ο Μόντι.



Ο όρος «plogging» χρησιμοποιείται για το μάζεμα σκουπιδιών, όπως τα πλαστικά μπουκάλια, ενώ κάνεις γρήγορο βάδισμα ή τρέξιμο. 

Να σημειωθεί πως νωρίτερα φέτος ο Ναρέντρα Μόντι είχε ανακοινώσει μια καμπάνια για να απαλλάξει την χώρα από τα πλαστικά μιας χρήσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: