14.11.19

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τρίβουν τα χέρια τους...

Δεν σταματά να ‘πυροβολεί’ την ηγεσία για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διενεργηθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος.

«Με τέτοιες διαδικασίες, το...
ΠΑΣΟΚ ‘σφραγιδοποιείται’ και το ΚΙΝΑΛ ‘ποταμοποιείται’», είπε μιλώντας στο News247.gr. Εξήγησε εξάλλου, πως με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, το ΠΑΣΟΚ αδρανοποιείται και το ΚΙΝΑΛ οδεύει κατά τον ίδιο προς εξαφάνιση, «διότι χωρίς δυνατό ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει δυνατό ΚΙΝΑΛ», όπως λέει.

«Τρίβουν τα χέρια τους στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΚΙΝΑΛ θέλουν το ΠΑΣΟΚ να καταντήσει σφραγίδα. Και εμείς κάνουμε τα πάντα για να τους εξυπηρετήσουμε», συνέχισε, εκτιμώντας πως όποιος θέλει να ανακάμψει το Κίνημα Αλλαγής, θα ενεργοποιούσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά εδώ γίνεται το αντίθετο.

Ερωτηθείς πάντως αν θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και υπό ποιες προϋποθέσεις, ο πρώην υπουργός απάντησε αφήνοντας ερωτηματικά «Πείτε μου τις διαδικασίες να σας πω τις προϋποθέσεις», είπε. Όσο για το αν θα αντιδράσει στις αποφάσεις της ηγεσίας, από τη στιγμή που το συνέδριο μπορεί να τις αλλάξει... «κάθε πράγμα στον καιρό του», είπε. Και ο νοών, νοείτω...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: