13.11.19

Στο τέλος ο Λοβέρδος θα δικάσει και τον πρόεδρο του δικαστηρίου...

που θα τον δικάσει...


Αν κάποιος εισαγγελέας υπερβεί το νόμο, ή τις αρμοδιότητες του, υπάρχουν διαδικασίες για να υποστεί κυρώσεις. Αλλά πουθενά οι εισαγγελείς, όταν κάνουν τη δουλειά τους, δεν θεωρούνται...
σκευωροί, καθυβρίζονται και μηνύονται από εκείνους που βρίσκονται στο μικροσκόπιο τους.

Όπως και πουθενά αλλού δεν θα διανοούνταν πολιτικοί να ισχυριστούν ότι η Δικαιοσύνη «στήνει πλεκτάνη» σε κάποιους επειδή ερευνά και ΜΜΕ δεν επιδιώκουν τη συσκότιση αντί την αποκάλυψη της αλήθειας.

Αυτή είναι απολύτως ελληνική μέθοδος, που δείχνει μάλλον απελπισία, παρά θράσος. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου. Αφού εκστόμισε χαρακτηρισμούς για ευαγγελικούς λειτουργούς και πολιτικούς -που θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει νέα εισαγγελική παρέμβαση σε βάρος του- υποσχέθηκε να τους συντρίψει κιόλας.


Την ίδια υπόσχεση έδωσε και μετά την οριστική άσκηση δίωξης εναντίον του. Ίσως στο τέλος θα δικάσει και τον πρόεδρο του δικαστηρίου που θα τον δικάσει.

ΥΓ: Με την ευκαιρία: Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για χρηματισμό, θα συνεχίσει η Φώφη Γεννηματά και το Κινάλ, να έχουν τον Λοβέρδο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο; Να ρωτήσουμε αν σκοπεύει ο ίδιος να τους διευκολύνει παραιτούμενος, μάλλον είναι υπερβολή...


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Γιώργος Λακόπουλος
Πηγή: anoixtoparathyro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: