9.11.19

«'Ελα να μας βγάλεις από την αίθουσα αν έχεις άντερα»...


«Στο κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις δηλώσεις του δεύτερου, στο ΣΚΑΙ αναφορικά με την Προανακριτική της Novartis και την...
παρουσία ή μη των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση στον Α. Γεωργιάδη, λέγοντάς του να αποτρέψει ο ίδιος την είσοδο του Κρητικού πολιτικού στην αίθουσα της συνεδρίασης για την Προανακριτική της Novartis.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις …. ΟΥΣΤ !!» έγραψε ο Π. Πολάκης στο Facebook.

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μεταξύ των δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ τη Παρασκευή επιτέθηκε χυδαία στους Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο συγκρίνοντάς τους με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Αμετανόητη και προκλητική είναι η απάντηση του Α. Γεωργιάδη στον Π. Πολάκη καθώς δίνει δίκιο στους αρχικούς χαρακτηρισμούς του γράφοντας σε ανάρτησή του στο Twitter: 

«Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου»...



Δεν υπάρχουν σχόλια: