7.12.19

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός στην «κούρσα» της 13ης αγωνιστικής...

Η Superleague βρίσκεται στην 13η της αγωνιστική και σήμερα (7/12) το πρόγραμμα ανοίγει με τρία παιχνίδια. Το πρώτο χρονικά ματς διεξάγεται στην Τούμπα (18:00 PAOK TV) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. 

Έπειτα από το...
ντέρμπι κορυφής, ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση με αντίπαλο την 4η στη βαθμολογία Ξάνθη. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει τον Λάζαρο Λάμπρου όχι όμως και τον Μίροσλαβ Στοχ. Από την άλλη, oι Κόλτσης και Σιδερίδης δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τους Μπαξεβανίδη, Φοσέ, Μουλέν, Μαλεζά και Φασίδη.

Ο Δικέφαλος θα ρίχνει παράλληλες ματιές και στο παιχνίδι του Αγρινίου μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού (20:00 ΕΡΤ Sports HD). Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και αντιμετωπίζουν τον ουραγό του πρωταθλήματος. Χωρίς Αβραάμ και Μπενζιά ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου, πριν αναλάβει ο Μάσιμο Καρέρα, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον «ανεβασμένο» Πανιώνιο (19:30 Novasports 2HD). Ο τεχνικός της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Σιμόες και Βράνιες, αλλά και τους Σιμάο, Ζεράλδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 PAOK TV
ΠΑΟΚ – Ξάνθη

19:30 Novasports 2HD
ΑΕΚ – Πανιώνιος

20:00 ΕΡΤ Sports HD
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: